Охорона праці та пожежна безпека в Україні

П`ятниця, 29.03.2024
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість Ваш IP 44.220.59.236· RSS

[ Нові повідомлення · Учасники · Кто нас сегодня посетил · Правила форуму · Пошук · RSS
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум » Питання охорони праці » Інформація щодо проведеної у ІV кварталі 2013 року цільової (Інформація щодо цільової перевірки підприємств Луганська)
Інформація щодо проведеної у ІV кварталі 2013 року цільової
OlAlexДата: Вівторок, 14.01.2014, 10:49 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Проверенные
Сообщений: 14
Репутация: 0
Статус: Offline
Інформація

щодо проведеної у ІV кварталі 2013 року цільової перевірки
підприємств з питань охорони праці щодо якості складання та
своєчасного перегляду інструкцій з охорони праці
по професіям та видам робіт
 
      
Страховими експертами з охорони працівідділення ВД Фонду ССНВ України в м. Луганську протягом ІV кварталу 2013року проведено цільові перевірки з питаньохорони праці щодо наявності нормативно-правових актів, регламентуючих організацію виконання робіт  підвищеної небезпеки, та їх дотримання посадовими особами на 7 підприємствах, а саме: ТОВ «Донбасіндустрія», ВП ш\у «Луганське» ДП «Луганськвугілля», ТОВ «Ампір», ТОВ «Дон-лес», ТОВ «ЛЮСІ», ТОВ «Луганська фірма «Силует», ТОВ «Техагро-ЛТД». Під час перевірок виявлено, що на перевірених підприємствах розроблені та затверджені переліки інструкцій з охорони праці. Згідно перелікам, розроблені та введені в дію наказами роботодавців інструкції з охорони праці у
відповідності штатному розкладу та за видами робіт. Перегляд інструкцій з охорони праці здійснюється відповідно встановленим термінам. Видача інструкцій з охорони праці керівникам структурних підрозділів підприємств здійснюється під розпис у журналі обліку видачі інструкцій.
   Одночасно, на перевірених підприємствах виявлені  порушення вимог нормативно-правовихактів, регламентуючих питання охорони праці щодо якості складання та своєчасного перегляду інструкцій з охорони праці по професіям та видам робіт. Так, на підприємствах ВП ш\у «Луганське» ДП «Луганськвугілля», ТОВ «Луганська фірма «Силует», ТОВ «Донбасіндустрія» в розділі «Вимоги безпеки під час виконання робіт» відсутній порядок повідомлення роботодавця про нещасні випадки. Своєчасно не заповнюються журнали реєстрації інструкцій та обліку видачі інструкцій з охорони праці на ТОВ «Донбасіндустрія», ТОВ «Луганська фірма «Силует» та ТОВ «Ампір». Не розроблені та не затверджені переліки інструкцій з охорони праці на ТОВ «Луганська фірма «Силует» та ТОВ «Дон-лес». При цьому, на ТОВ «Дон-лес» не розроблено жодної інструкції з охорони праці. На ТОВ «ЛЮСІ» не організована робота з перегляду інструкцій з охорони праці.



страховий експерт з охорони праці віддідення ВД ФССНВ України в м. Луганську О.О.Сурженко

Сообщение отредактировал OlAlex - Вівторок, 14.01.2014, 11:03
 
Форум » Форум » Питання охорони праці » Інформація щодо проведеної у ІV кварталі 2013 року цільової (Інформація щодо цільової перевірки підприємств Луганська)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
 

 

Яндекс

загрузка...

Хостинг від uCoz