Охорона праці та пожежна безпека в Україні

П`ятниця, 29.03.2024
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість Ваш IP 3.232.108.171· RSS

[ Нові повідомлення · Учасники · Кто нас сегодня посетил · Правила форуму · Пошук · RSS
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум » Питання охорони праці » Інваліди праці отримали спецавтомобілі (Інваліди праці отримали спецавтомобілі)
Інваліди праці отримали спецавтомобілі
OlAlexДата: Четвер, 13.03.2014, 09:36 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Проверенные
Сообщений: 14
Репутация: 0
Статус: Offline
Інваліди праці отримали спецавтомобілі

 
Одним з вагомих здобутків минулого року стало придбання для інвалідів 678 автомобілів на загальну суму понад 44 млн. гривень. У грудні 2013 року було видано 156 спецавтомобілів інвалідам внаслідок трудового каліцтва.
У лютому-березні цього року робочі органи виконавчої дирекції Фонду в АРК, областях, містах Києві та Севастополі за участю представників громадських організацій, соціальних партнерів, потерпілих на виробництві, членів їх родин та представників засобів масової інформації здійснили видачу 522 спецавтомобілів інвалідам внаслідок трудового каліцтва. Чергове вручення спецавтомобілів стало яскравим свідченням надійного і послідовного виконання Фондом своїх соціальних зобов'язань перед потерпілими від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, як в частині своєчасного та повного відшкодування матеріальної шкоди внаслідок травмування, так і в частині надання медико-соціальних послуг, в тому числі і забезпечення легковими автомобілями. На сьогоднішній день всі інваліди трудового каліцтва, що перебувають на обліку у відділеннях виконавчої дирекції Фонду і мають медичні визначення щодо потреби в спецавтотранспорті, забезпечені легковими автомобілями.
Зокрема:
4-6 березня на майданчику ПАО «Луганськ-Авто» відбулося урочисте вручення 62 спецавтомобілів «Сенс» інвалідам внаслідок трудового каліцтва та професійних захворювань, придбаних за кошти Фонду. Документи та ключі від автомобілів урочисто вручив інвалідам праці в.о. начальника управління виконавчої дирекції Фонду у Луганській області  В. Токмачов.



страховий експерт з охорони праці віддідення ВД ФССНВ України в м. Луганську О.О.Сурженко

Сообщение отредактировал OlAlex - Четвер, 13.03.2014, 10:15
 
Форум » Форум » Питання охорони праці » Інваліди праці отримали спецавтомобілі (Інваліди праці отримали спецавтомобілі)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
 

 

Яндекс

загрузка...

Хостинг від uCoz