Охорона праці та пожежна безпека в Україні

П`ятниця, 03.07.2026
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість Ваш IP 216.73.216.64· RSS

[ Нові повідомлення · Учасники · Кто нас сегодня посетил · Правила форуму · Пошук · RSS
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Інструкція з ОП (сепаратор та протравитель)?????
dubravochkavk87Дата: Понеділок, 12.03.2018, 20:57 | Сообщение # 1
Рядовий
Статус: Offline
Доброго вечора, я перепрошую, що знову прошу допомоги, просто зараз займаюсь перекладом інструкцій на укр.мову,80% вже переклала та знайшла, а ось декілька інструкцій, вони є у журналах, але їх не має,перекладати нічого,  в інеті знайти не можу,  підскажіть будь ласка ні в кого немає інструкцій: 1.Инструкция  по охране труда, требования безопасности при работе с протравителем семян ПС-10А; 2.Инструкция по охране труда сепаратор виброцентробежный зерновой БЦС -50-01; Дякую.

sensor1Дата: Четвер, 15.03.2018, 17:45 | Сообщение # 2
Лейтенант
Збірник примірних інструкцій з охорони праці для працівників під час виконання робіт у рослинництві (наказ Міністерства
агропромислового комплексу України від 15.12.1999 N 368)
Прикрепления: ___.docx (88.6 Kb)

Сообщение отредактировал sensor1 - Четвер, 15.03.2018, 18:00

dubravochkavk87Дата: Неділя, 18.03.2018, 20:32 | Сообщение # 3
Рядовий
sensor1, дуже Вам дякую!!!

theohernandezwriterДата: Понеділок, 11.05.2026, 12:24 | Сообщение # 4
Сержант
Якщо серйозно цікавитесь боксом, раджу дивитися не лише хайлайти, а й аналізувати статистику. Перед кожним великим поєдинком я переглядаю статистику боїв Усика https://usyk.org.ua/usyk-statistika/ , бо це допомагає краще зрозуміти його стиль, витривалість і тактичні рішення. На хорошому тематичному сайті можна знайти дані про попередніх суперників, кількість ударів, відсоток влучань та огляди експертів. Для ставок така інформація реально корисна, особливо коли потрібно оцінити шанси на перемогу або тривалість бою. Мені подобається, коли ресурс дає не просто новини, а практичну аналітику для фанатів і тих, хто робить прогнози щодня та стежить за оновленнями перед важливими боями у світі професійного боксу та великих турнірів регулярно.

andriymetal11Дата: Вівторок, 26.05.2026, 10:57 | Сообщение # 5
Рядовий
Для нашого підприємства критично важливо, щоб бронесталь постачалася з повним пакетом оригінальних документів, оскільки готова продукція проходить суворий державний контроль та сертифікацію. Замовили партію Armox у цієї компанії — всі протоколи випробувань та паспорти якості надали без жодних затримок, клейма на листах чіткі. Сама сталь показала відмінні балістичні властивості під час внутрішніх тестів. Доставка швидка, логісти спрацювали професійно.
Ознайомитися з сертифікацією та марками можна тут: https://mskukraine.com/uk....krayini

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Яндекс

загрузка...

Хостинг від uCoz