Охорона праці та пожежна безпека в Україні

Четвер, 28.03.2024
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість Ваш IP 3.238.87.31· RSS

[ Нові повідомлення · Учасники · Кто нас сегодня посетил · Правила форуму · Пошук · RSS
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум » Питання охорони праці » Работаем вместе, чтобы сохранить самое дорогое (Сообща можно эффективно решать вопросы)
Работаем вместе, чтобы сохранить самое дорогое
newkotДата: Неділя, 31.10.2010, 22:39 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 8
Репутация: 0
Статус: Offline
Интернет все более доступный. То, что мы в этом форуме, подтверждение сказанного. Много роликов. Есть импортные- просто красавы. Вот только перевода нет. И хотя все и так понятно, субтитры улучшили бы восприятие на порядок.
Возможно на форуме есть люди для которых не проблема литературно переводить диалоги . Предлагаю попробовать поработать вместе в этом направлении. Подробней в 5-6 сообщении здесь http://fsnvkot.ucoz.ru/forum/2-7-1
 
newkotДата: Неділя, 31.10.2010, 22:50 | Сообщение # 2
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 8
Репутация: 0
Статус: Offline
РАБОТАЕМ ВМЕСТЕ, ЧТОБЫ СОХРАНИТЬ САМОЕ ДОРОГОЕ, думаю ссылка которая ниже как-то подходит под эту тему. Хотя если честно- тему создавал с целью таки найти "переводчиков". Ниже- пример видео, которое снимал и монтировал сам(увы на шарика). Может пригодится, к тому же подтверждает обоснованность заявленного в первом сообщении.

http://fsnvkot.ucoz.ru/news....09-22-5
ps. Если такой "продукт" вызывает интерес пишите здесь, или у нас на форуме. Есть еще собственный ролик по роботе в колодцах. (тоже снят на базовом предприятии отделения ВД ФССНВ и ПЗ в Котовском р-не, Одесской области)

 
tino4kaДата: Субота, 12.03.2011, 12:28 | Сообщение # 3
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Добрий день!
Запитання для фахівців теплопостачання.
Я спеціаліст з ОП. На підприємстві проводив перевірку інспектор енергонагляду.
Згідно п.5.3.22 ПРАВИЛ ТЕХНІЧНОЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ТЕПЛОВИХ УСТАНОВОК І МЕРЕЖ
"5.3.22. Робота кваліфікаційної комісії підприємства з перевірки знань цих Правил у технічних керівників (технічний директор, головний інженер, головний енергетик, технолог, механік та їхні заступники), осіб, відповідальних за справний стан і експлуатацію тепловикористовувальних установок і теплових мереж, а також інженерів з охорони праці, атестованих до інспектування енергооб'єктів, має відбуватися за обов'язкової участі представника Держенергонагляду. У разі одночасної перевірки знань з питань охорони праці, безпечного виконання робіт, пожежної безпеки та цих Правил обов'язковою є також участь представника Держпромгірнагляду."
інспектор вимагає "атестувати" мене "до інспектування енергооб’єктів", не зважаючи на те, що я пройшла чергове навчання та перевірку знань по Правилам ТЕ ТУ і М і одночасно Правилам ТБ при експлуатації ТВУ і ТМ в УК за участю представників Держненргонагляду і Держпромгірнагляду.
Чи справедливі вимоги інспектора і що це за атестування др інспектування енергооб’єктів?
Дякую за допомогу.
PS Декілька роликів переклала.
 
Форум » Форум » Питання охорони праці » Работаем вместе, чтобы сохранить самое дорогое (Сообща можно эффективно решать вопросы)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
 

 

Яндекс

загрузка...

Хостинг від uCoz